Noć u Zelini

Ines Cvetko
Na nagradni foto natječaj "Noć u Zelini", kojeg su povodom najkraćeg dana / najduže noći u godini organizirali Pučko otvoreno učilište Sv. Ivan Zelina i Prigorje.hr, pristiglo je 45 fotografija petnaestero autora.

Sve pristigle fotografije bit će prikazane na filmskom platnu Kina Zelina, 31.12. u 19 sati, a najboljih 20 po ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda (činili su ga profesionalni fotograf Zoran Osrečak, Mario Dukarić - savjetnik u agenciji za komunikacijski menadžment i akademski slikar Danko Merin), izloženo je u galeriji Kraluš Učilišta.

Stručni sud odlučio je i o dobitnicima nagrada ocijenivši najboljima fotografije:
  - "Panorama iz Ogradske" autorice Lucije Pajač,
  - Crkva sv. Duha u Vrtačama autorice Ines Cvetko i
  - "Svjetla grada" autorice Marine Pecak.

Nagrađene autorice sa svojom će pratnjom besplatno uživati u novogodišnjem kino programu (Učilište ih daruje sa po dvije ulaznice za filmove Assassin's Creed i Skrivena ljepota), a bit će im uručeni i priručnici o fotografiji te knjige o gradu čije su kadrove zabilježile svojim mobitelima.

Na Silvestrovo (iza 23 sata) bit će uručena još jedna nagrada - autoru fotografije koju glasovanjem odaberu posjetitelji Novogodišnjeg programa Kina Zelina. Nagrada je vrijedan set "Canon EOS Accessory Kit" koji sadrži torbu za fotoaparat, memorijsku karticu i krpicu za čišćenje objektiva.


Čestitamo dobitnicima nagrada i zahvaljujemo svim sudionicima natječaja na poslanim fotografijama!

Sudionici natječaja: Maja Bogović, Radovan Brlečić, Ines Cvetko, Larisa Fučkan, Vid Fučkan, Krešo Kralj, Lucija Pajač, Marina Pecak, Leona Prus-Šimunec, Goran Pavliček, Leon Smrndić, Tatjana Stiblik, Tomislav Šarec, Antonija Zerec i Elizabeta Zerec

Zahvaljujemo sponzorima koji su osigurali nagrade: Kodak Centru d.o.o. Zagreb (anigota.hr) i portalu Prigorje.hr.

 

Ispis