Od sada još povoljnije u Kraluš

Pučko otvoreno učilište od ovog tjedna uvodi program vjernosti za svoje najredovitije posjetitelje. Nagrađivat ćemo publiku naših kazališnih i kino-programa.

kralusbannerza web

Počinjemo od petka, 23. veljače, i kazališne predstave Ritina škola. Svaki gledatelj s plaćenom ulaznicom ima pravo na iskaznicu s jednom pečatnom oznakom. Svakim novim posjetom predstavama u izvedbi profesionalnih ansambala, vlasnik iskaznice dobiva dodatnu pečatnu oznaku. Kad ih skupi tri, isključivo s predstava koje igraju profesionalni ansambli, vlasnik iskaznice stječe pravo besplatno pogledati jednu predstavu amaterskog ansambla, bilo ZAmKa-inu ili neke druge, gostujuće družine.

Od subote također kreće program vjernosti za posjetitelje zelinskog kina. Besplatnim ulazom honoriramo svaki peti posjet kinu. Posjeti se također registriraju posebnom pečatnom oznakom na pripadajućoj iskaznici.

NAPOMENA: Program vjernosti ne predstavlja grupni, već individualni tip popusta. Njegov je konkretan cilj motivirati posjetitelje kazališnih i kino-sadržaja da budu što redovitiji na projekcijama i uprizorenjima u sklopu Pučkoga otvorenog učilišta. Iznimka jedino mogu biti dječji rođendani ili slično, odnosno djeca koja nisu u stanju samostalno voditi brigu o iskaznici programa vjernosti, a u kino dolaze grupno odnosno bez pratnje roditelja.

U tom specifičnom slučaju osobi u pratnji možemo odobriti grupni popust na veći broj djece. U slučaju da prateća osoba u kino doprati osmero djece, odobrit će joj se osam pečatnih oznaka. Za pet na prvoj iskaznici jedna ulaznica bit će besplatna, a drugu s trima oznakama pratitelj preuzima u svoju ili u korist vlastitog djeteta.

Iskaznice za manju djecu koja dolaze u pratnji roditelja preuzimaju roditelji sami.

Ispis