Novo: Tečaj krojenja i šivanja

Praksa iz gradova u zelinskom okruženju pokazala je da postoji interes za obrazovnim programima krojenja i šivanja. Jedan takav nudimo Vam u Zelinskome pučkom otvorenom učilištu.

sivanje1Možete se prijaviti na početni i(li) napredni tečaj. Niti za jedan nije potrebno predznanje. Voditeljica polaznicama / polaznicima svih razina predznanja može rukovoditi istovremeno.

Prijave primamo do petka, 20. travnja, odnosno kraja idućeg tjedna. Za održavanje je potrebno minimalno šest prijava. Termini se utvrđuju naknadno.

Obje razine tečaja traju 30 sati (2x tjedno po 3 školska sata) i stoje 600 kuna. Plaća se gotovinom ili virmanom.

Tečaj je zamišljen kao praktična izobrazba, što će reći da polaznici odnosno polaznice uče kako prišiti gumb i zatvarač, suziti ili proširiti komad odjeće, te od staroga iznošenog odjevnog predmeta načiniti sasvim novi, unikatan i atraktivan. To će značiti da polaznici ne dobivaju certifikat.

Posebno je interesantan za mlade mame, koje se često susretnu s potrebom da preoblikuju neki detalj na komadu odjeće njihove djece.

Što se sve može naučiti na tečaju koji vam POU Zelina nudi u suradnji s gospođom Irenom Hruškom, provjerite u ponuđenoj galeriji fotografija...

 

 

Ispis